.

Voeg je koptekst hier toem

Stevland Rudge

Medeoprichter

Mijn naam is Stevland Rudge, 29 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost en ik ben een van de medeoprichters van Black Men Talk in de rol van penningmeester. In mijn vrije tijd eet ik graag alkalisch voedsel, mediteer ik, luister ik naar reggaemuziek en leer ik graag over zwarte geschiedenis.

Mijn doel voor Black Men Talk is om mannen uit de Afrikaanse diaspora in staat te stellen zelfvoorzienende aandeelhouders te worden in het economische en sociale weefsel van onze gemeenschappen.

IMG_0081

Quentin Misiedjan

Medeoprichter

Mijn naam is Quentin Misiedjan geboren in Paramaribo (Suriname) maar opgegroeid in Amsterdam-Noord. Kort na de opstart van de stichting Black Men Talk heb ik mij aangesloten als één van de leden van het bestuur. In mijn vrije tijd werk ik als personal-trainer.

Mijn doel voor Black Men Talk is om een platform te creëren waar Afrikaanse mannen emotioneel en mentaal kunnen groeien

image1

Denzel Rudge

Medeoprichter

Mijn naam is Denzel Rudge, geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Ik ben één van de medeoprichters van BMT. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en geniet ik van het wandelen buiten. 

Mijn doel voor Black Men Talk is om mannen uit de Afrikaanse diaspora te verenigen en elkaar te zien groeien tot ons volledige potentieel.

IMG_0082